Europa

vakantie tips voor bezienswaardigheden in Europa

Voor welk land wil je tips ?

vakantie tips voor bezienswaardigheden in Europa
Carcassonne Frankrijk
vakantie tips voor bezienswaardigheden in Europa
Boheems Paradijs Tsjechië

Op deze site vind je honderden vakantie tips voor bezienswaardigheden in Europa.Volgens velen is Europa het beste vakantiewerelddeel van onze aarde. Dat is logisch, want de diversiteit in landschappen en uitstraling is enorm. Geen enkel ander continent heeft zo veel kustlijn. En dat in dit kleine werelddeel. Wist je dat Frankrijk, Spanje en Italië vakantie favorieten zijn van reizigers over de hele wereld ?

Maar ook voor de Europeaan is het eigen werelddeel booming, want Tsjechië, Slovenië en IJsland stijgen rap op menig bucketlist. En dat is misschien wel meer dan terecht. Dus:

Andorra, Frankrijk, Denemarken
Civita di Bagnoregio Italië
Oostenrijk, Luxemburg, Slovenië, Tsjechië
Craco Italië

Als je denkt aan een reis naar de National Parks in de U.S.A., kijk dan eerst eens naar het Tjechische Boheems Paradijs. Gefascineerd door hoe Boeddha werd vereerd in de Indonesische Borobudur ? In Frankrijk werd de koning bediend in het prachtige Carcassonne. Altijd al naar de Machu Picchu gewild ? Misschien toch maar eens de verlaten Italiaanse dorpjes Craco en Civita di Bagnoregio bezoeken.

Ik hoop dat je bent warm gemaakt met deze vakantie tips voor bezienswaardigheden in Europa, want Europa is helemaal geweldig. Een super vakantie gewenst !