Noord-Amerika

voor welke vakantie wil je tips ?

Noord-Amerika met kinderen
Tasiilaq Groenland
bezienswaardigheden en activiteiten rondreis Amerika, ook met kinderen
Piramide Mexico

Vind hier tips voor bezienswaardigheden en activiteiten rondreis Amerika, ook met kinderen. Genoeg te doen, ongeacht wat voor soort vakantie je zoekt. De Nationale Parken van de USA, Canada en bijvoorbeeld Costa Rica staan bekend om het overweldigende natuurschoon. De staten Florida en Californië, maar ook bijvoorbeeld de landen Aruba en Jamaica zijn geweldig als je wilt luieren, chillen, flaneren of gewoon zonnen en zwemmen. De geschiedenis van het continent Amerika is over het algemeen jonger dan die binnen Europa, maar is daardoor niet minder bekoorlijk. Denk maar aan de Indianen in de U.S.A. Wil je toch meer oudheid, dan is veel cultuur te vinden in midden Amerika, waar de Mexicanen aan hun Maya en Aztekencultuur worden herinnerd door de vele piramiden die nog in het land staan. Ook de Inuit en Vikingen van Groenland, dat van oorsprong Deens was, kennen een lang verleden.

bezienswaardigheden en activiteiten rondreis Amerika, ook met kinderen
Alberta Canada

Ik hoop dat je iets zult hebben aan de tips voor bezienswaardigheden en activiteiten rondreis Amerika, ook met kinderen. Al vast een super vakantie gewenst !

bezienswaardigheden en activiteiten rondreis Amerika, ook met kinderen
Jamaica

Specifiek op zoek naar een fijne, bij jou passende temperatuur ? Kijk dan in deze klimaattabel voor alle landen in Noord Amerika.