vakantie Oostenrijk

Actief of lui: kinderen hebben een top vakantie in Oostenrijk

Actief of lui: kinderen hebben een top vakantie in Oostenrijk. Dit prachtige land is één van de favoriete vakantiebestemmingen van mensen die met eigen auto reizen. Afhankelijk van de bestemming ligt Oostenrijk op 10 tot 13 uur rijden van Nederland. Wil je actie in Tirol of lui zijn in Karinthië?

vakantie actief bezienswaardigheden activiteiten Oostenrijk

Tirol is van december tot april het wintersportmekka van de Nederlander. In de zomer komen een aantal van die mensen terug, verstopt onder een enorme rugzak. Ze lopen van hut naar hut en genieten van de overweldigende natuur. Want Tirol is een wandelwalhalla. Lees meer: Bezienswaardigheden Tirol: mooi, mooier, mooist.

vakantie bezienswaardigheden wandelingen activiteiten Oostenrijk

Karinthië heeft meer dan 200 meren, wist je dat? De kleine Klopeinersee is de warmste, met wel 28 graden Celsius. Deze provincie ligt tegen de Italiaanse en Sloveense grens aan. Wat denk je van een uitstapje naar de Italiaanse markt van Tarvisio, of het Kransjka Gora gebergte in Slovenië? Lees meer: Vakantie Karinthië met kinderen: 28 activiteiten.

Rondreis Oostenrijk

Wel eens gedacht aan een rondreis Oostenrijk, met Wenen in het pakket ? Of een combinatie Oostenrijk – Tsjechië (Praag), Slovenië of Zwitserland?

Rondreis Oostenrijk